Binnenkijken bij Diesna en Bart
In het houten tuinhuisje van Diesna (@diesnaloomans) en Bart werd een prachtig gastenverblijf met badkamer gecreëerd. Dit werd een frisse ruimte die helemaal past bij de natuurlijke uitstraling van het huisje. Het resultaat zie je hieronder.
Shop hier alle producten
Het huis
Diesna en Bart bouwden hun eigen huis en naast het huis kwam een gastenverblijf voor gasten. Maar ook om zelf gebruik van te kunnen maken. “We wilden heel graag het tuinhuis helemaal bewoonbaar maken. Een leuk gastenverblijf om te gebruiken voor onszelf, gasten en eventueel een B&B,” vertelt Diesna over de keuze om het tuinhuisje bewoonbaar te maken.
Doordat ze op een kaal stuk grond begonnen waren er veel uitdagingen bij het aanleggen van alle basisvoorzieningen, zo ook voor de badkamer. “Maar het plaatsen van alles is gelukkig snel verlopen.”
Benieuwd naar het hele bouwproces? Neem dan eens een kijkje op het YouTube-kanaal van Diesna!
Must voor de badkamer
Diesna wilde graag een badkamer met een frisse look, die zou passen bij het houten tuinhuis. Dat is zeker gelukt met de mooie houtlook tegel in combinatie met de groene tegels. Daarnaast moest het een fijne douche hebben en een grote spiegel om de beleving van de ruimte wat groter te laten lijken. Om de ruimte nog groter te laten ogen werd gekozen voor een glazen douchecabine. “Lekker opfrissen bij de spiegel is nu wel echt een feestje, door de prachtige grote spiegel met verlichting.”
Inspiratie
“Ik heb mij laten inspireren door een paar Pinterest plaatjes, maar eenmaal bij mijn eerste bezoek bij Sawiday kwam er pas echt vorm in. Door de mogelijkheid van het maken van een moodboard in de winkel wist ik snel keuzes te maken. Ik was direct verliefd op de houtlook tegel. Daarna was het met een moodboard daar omheen werken. Hier was ik snel over uit.”
Tip van Diesna
“Begin met een moodboard maken in de winkel. Dit is onwijs leuk en laat je zoveel mogelijkheden zien. Maar ook is het veel prettiger dan van plaatjes kiezen, omdat je de materialen kan voelen en zien. Ook een praktische tip, maar wel belangrijk: Vergeet nooit vooraf heel goed te berekenen waar je stroompunten komen. Beter te veel dan te weinig!”